Покана

Професионален правен сайт „Предизвикай правото!“ и Съюзът на съдиите в България Ви канят за участие в ШЕСТА НАЦИОНАЛНА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ „Предизвикай: ПРАВОТО“ на тема „Предизвикай: НЕПОЗВОЛЕНОТО УВРЕЖДАНЕ!“

25 октомври 2020г. (неделя), 10:00 часа

Във връзка с епидемичната обстановка, националната конференция ще се проведе БЕЗ ПУБЛИКА, през платформата ZOOM, в която участниците ще изнесат докладите си и ще дискутират поставените във връзка с темите им въпроси. Конференцията ще се излъчва на живо (streaming) във FACEBOOK, през страницата на „Предизвикай правото!“. Всеки, който желае, може да я следи и да задава въпроси в коментарите под излъчването на живо.
Докладчиците ще присъстват физически на подходящо място, където ще им бъде осигурена техническата възможност за участие в конференцията. Не необходимо те да носят компютри или друга техника, или да изучават начина на работа със ZOOM. Провеждането на конференцията през ZOOM и излъчването й във FACEBOOK са отговорност на организаторите. Платформата позволява използването на MS PowerPoint и сходни програми. Ако в докладите са включени презентационни материали, те следва да бъдат осигурени по подходящ начин: на електронна поща или флаш памет. С всеки от заявилите участие докадчици ще се свържем своевременно за допълнителни уточнения.
Ако докладчик не желае или няма възможност да присъства физически, той може да изнесе доклада си дистанционно, през ZOOM (link за сваляне: https://zoom.us/download). В този случай техническите средства (компютър, микрофон, камера) следва да се осигурят от него. Докладчикът следва да заяви, че ще участва дистанционно, не по-късно от деня, предхождащ деня на конференцията.
Освен докладчиците и модераторите, други лица физически няма да присъстват. Всеки е добре дошъл да следи предаването на живо във FACEBOOK и да задава своите въпроси към докладчиците.

Статията е прочетена: 3040 пъти 

Проектът е осъществен с подкрепата на Фондация „Америка за България”.